8.10.2018. 16:07
0
Dva migranta provalila u kuću Dine Merlina na Alifakovcu, MUP KS ubrzo uhapsio jednog provalnika
Dvojica migranata jučer su poslije ponoći provalila u porodičnu kuću bh. muzičke zvijezde Dine Merlina na Alifakovcu, općina Stari Grad Sarajevo, prenosi danas Dnevni Avaz.

Prema pisanju Avaza, migranti su u Merlinovu kuću provalili preko prozora, ne obazirući se na videonadzor postavljen na objektu.

Čim su ušli, oglasio se alarm pa dvojica lopova, u konačnici, ipak nisu uspjela ništa ukrasti.

Patrola Policijske uprave Stari Grad stigla je velikom brzinom na Alifakovac. Migranti su se dali u bijeg, a policajci su, nakon potjere, uspjeli uhvatiti jednog od njih, prenosi Dnevni Avaz.

- Riječ je o mlađem muškarcu koji je dao dva datuma rođenja. Jednom je naveo da je rođen 1997. godine, a drugi put je naveo da je u pitanju 1998. godina - prenio je izvor Avaza.

Dino Merlin i njegova porodica nisu bili u kući u vrijeme kad su lopavi upali u unutrašnjost. Uviđajem je potvrđeno da migranti nisu uspjeli ništa odnijeti.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.