22.10.2018. 12:15
0
Mladić iz Bosanskog Broda poginuo, drugi teško povrijeđen
Mladen Mitrović (1997.) poginuo je jučer u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Bosanski Brod-Derventa, u mjestu Novo Selo, dok je njegov saputnik u automobulu “seat” Života Marić (1998.), teško povrijeđen.

Iz banjalučke bolnice su potvrdili da je Marić priključen na aparate za mehaničku ventilaciju i da su dalje prognoze u vezi sa zdravstvenim stanjem tog pacijenta neizvjesne.

Marić je jučer, nakon ukazane ljekarske pomoći u Domu zdravlja Derventa, prevezen u dobojsku bolnicu, a potom u Univerzitetsko klinički centar Republike Srpske u Banjoj Luci, u politraumatizovanom stanju s dominatntnom povredom glave. 

Automobil u kojem su se nalazili mladići iz Bosanskog Broda je jučer oko 04.00 sata slijetio s kolovoza, a za volanom je, kako su naveli iz dobojske policije, najvjerovatnije upravljao stradali Mitrović.




(FENA / Lejla Trle) v

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.