26.10.2018. 14:22
0
Jedna osoba na poligrafu zbog smrti starca iz Banjaluke?
Zbog smrti Rade Vukovića (74), čije tijelo je danas pronađeno u banjalučkom mjestu Bijeli Potok, poligrafski bi trebalo da bude ispitana najmanje jedna osoba, saznaju "Nezavisne".

Naš sagovornik ističe da je, nakon ovog slučaja, pokrenuta detaljna istraga, tokom koje policija, u saradnji sa dežurnim tužiocem, preduzima sve što je potrebno kako bi utvrdili uzrok smrti starca.

Mještani ovog zaseoka kod Krupe na Vrbasu, podsjetimo, kažu da je Vuković odveo krave na ispašu i nakon toga je tijelo pronađeno na putu.

"Nađen je na svega par metara od kuće. Kažu da se sve desilo u nekih dvadesetak minuta i da je na licu mjesta nađena veća koločina krvi", rekao je jedan od mještana, pišu Nezavsine.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.