16.11.2018. 15:08
5
Adis Šetkić: Nisam nikom krao mobitel, migranti su me napali
FOTO: avaz
Niko mi nije pritekao u pomoć i morao sam se sam braniti pa sam izvukao nožić da odbijem napad, kaže Šetkić, koji je lakše povrijeđen, prenosi Avaz.

Šetkić demantira navode da je pokušao ukrasti mobitel migrantima te ukazuje na zapisnik iz Policijske uprave Centar Sarajevo u kojem se navodi da je u pitanju tuča, a ne krađa.

- Ne sporim ja svoju kriminalnu prošlost, šta je bilo, bilo je, sada imam posao i ne želim da se o meni piše nešto što nije tačno. Oni su mene napali, pokušali su da mi otmu mobitel. Niko mi nije pritekao u pomoć i morao sam se sam braniti pa sam izvukao nožić da odbijem napad - kazao nam je Šetkić, pokazujući nam povredu na desnom oku. 

U zapisniku Policijske uprave Centar navodi se da je 14. novembra u 19.15 sati u tramvaju koji se u tom trenutku nalazio u blizini Centralne banke, nakon verbalne prepirke, došlo do tuče između Adisa Šetkića i stranih državljana Muhameda Lotfija (Mohamed) i Idriza Zahirija (Idriss) kojom prilikom su sva trojica lakše povrijeđena.  

Šetkić je nakon toga zamahivao nožićem prema migrantima te njime lakše povrijedio Zahirija. U zapisniku se navodi da su sva trojica počinila prekršaj zbog remećenja javnog reda i mira tučom, a Šetkić je prekršio zakon o nedozvoljenom držanju oružja, prenosi Avaz.

Faksimil njegovog zahtjeva

5
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.