23.11.2018. 9:48
0
Nesreća u Banjaluci, voz pregazio muškarca
Jedno lice je poginulo, a jedno je povrijeđeno od udara voza na Željezničkoj stanici u Banjaluci.

Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, sinoć oko 23.55postupili su po zaprimljenoj prijavi da se na jednom od kolosjeka u sklopu željezničke stanice u Banjaluci, nalazi nepoznato muško lice, koje nije davalo znakove života.

“Dolaskom na lice mjesta utvrđeno je da se radi o pedesetogodišnjaku iz Banjaluke, koji je od udara voza zadobio povrede od kojih je preminuo. Takođe utvrđeno je da je još jedno lice povrijeđeno i da je prevezeno u Službu hitne medicinske pomoći u Banjaluci”, saopšteno je iz PU Banjaluka.

O navedenim okolnostima upoznat je dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se preduzmu sve potrebne mjere i radnje u cilju utvrđivanja svih okolnosti navedenog događaja, prenose Nezavisne.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.