3.12.2018. 9:33
0
Migrant izazvao požar u Policijskoj stanici Velika Kladuša: Povrijeđena trojica policajaca
U pritvorskoj prostoriji Policijske stanice Velika Kladuša sinoć oko 20.50 sati došlo je do požara, koji je izazvao jedan pritvoreni migrant, koji je tom prilikom zadobio teže tjelesne povrede, a prilikom lokaliziranja požara lakše povrede zadobila su trojica velikokladuških policajaca, potvrđeno je iz MUP–a USK.

Prema riječima Snežane Galić, portparola MUP-a Unsko–sanskog kantona, policijski službenici Policijske stanice Velika Kladuša ranije te večeri, oko 20 sati uhapsili su dvojicu migranata zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično djelo krađe. Migranti su odbijali svaku vrstu saradnje te su smješteni u pritvorske jedinice PS Velika Kladuša. Oko 20.50 sati primijećeno je da je došlo do požara u jednoj od pritvorskih prostorija u kojoj je bio smješten jedan od migranata. 

Uviđajne radnje su u toku i tek nakon završetka moći će se govoriti o načinu kako je došlo do požara - kazala je Galić.

Dojavu o požaru velikokladuški vatrogasci dobili su u 20.54 sati i na njegovom lokaliziranju radila su trojica vatrogasaca do 21.30 sati, prenosi Avaz.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.