10.12.2018. 9:59
0
Građani Mostara uhvatili Alžirca koji je krao torbe po Mostaru
Građani Mostara uhvatili su u nedjelju A.A. (1971.), državljanina Alžira za kojeg se sumnja da je proteklih dana po Mostaru krao torbe, izvijestio je u ponedjeljak MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije na svojoj internetskoj stranici.

"Grupa građana upoznala je patrolu policije PS Mostar Centar da su zadržali jednu osobu koja po opisu, odgovara osobi koja je prethodnih dana krala torbe, a također je viđena kako u parku skriva crni novčanik. Policijska patrola došla je do saznanja da se radi o A.A. (1971.), državljaninu Alžira", navodi se u policijskom izvješću.

O događaju je upoznata krim. policija te su poduzete potrebne mjere.

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.