13.12.2018. 8:38
0
Uhapšeni J.S. i Dž.V. koji su od maloljetnika iznudili 150 KM
U ulici Ćumurana u Zavidovićima J. S. i Dž. V. počinili su prekjučer krivično djelo iznude nakon što su od K. S. (16), prijeteći, iznudili novac. Kako prenosi Dnevni Avaz, od maloljetnika je tom prilikom iznuđeno 150 KM.

Prema zvaničnim informacijama iz Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona, incident se desio usred dana, odnosno u 15 sati.

- Dvije osobe inicijala J. S. i Dž. V. izvršile su krivično djelo iznude na štetu maloljetne osobe iz Zavidovića, rođenog 2002. godine. Oni su tom prilikom od njega, uz prijetnje, iznudili određeni iznos novca – kaže dežurni službenik u Operativnom centru MUP-a ZDK.

Nedugo nakon ovog incidenta, službenici Policijske stanice Zavidovići uhapsili su 20-godišnjeg J. S., koji je zadržan u prostorijama za zadržavanje radi kriminalističke obrade.

Prema saznanjima Avaza, najvjerovatnije je napadnut srednjoškolac s obzirom na to da upravo ulicom Ćumurana brojni školarci idu u dvije srednje škole, i to Gimnaziju "Rizah Odžečkić" i Srednju mješovitu školu Zavidovići.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.