14.12.2018. 11:24
0
S.M. izvršio samoubistvo u kući Z.K. koja je u jutarnjim satima preminula u istoj kući prirodnom smrću
FOTO: Source.ba / Arhiva
Policijskoj stanici (PS) Čapljina u četvrtak je prijavljeno da je S.M. (1957.) izvršio samoubojstvo vatrenim oružjem u kući Z.K. (1958.) iz Gabela polja, koja je u jutarnjim satima u toj istoj kući preminula prirodnom smrću.

S.M. i Z.K. su, kako je navedeno iz županisjkog MUP-a, duže razdoblje živjeli zajedno. O svemu su upoznati krim. policija i tužitelj i izvršen je očevid.

Policijski službenici PS Čitluk u četvrtak su lišili slobode M.B. (1954.) iz Ljubuškog jer je na lokaciji Ćorkov Dolac u Međugorju, počinio kazneno djelo zadovoljavanje pohote pred djetetom. O tome su upoznati krim. policija i nadležni tužitelj, a poduzete su i sve potrebne mjere.

U četvrtak oko 20:55 sati djelatnica TC Namex u Vukovarskoj ulici prijavila je PS Mostar Centar da je nad njom nepoznata osoba izvršila razbojstvo uz prijetnju nožem. Počinitelj je otuđio ladicu s novcem te se udaljio u nepoznatom smjeru. Izvršen je očevid i poduzete su sve potrebne mjere, stoji u priopćenju.

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.