3.1.2019. 14:52
0
U pucnjavi u Sarajevu ranjen 34-godišnji D.H.
U ulici Envera Šehovića u Sarajevu sinoć je došlo do upotrebe vatrenog oružja, a ranjen je 34-godišnji D.H. (34).

Muškarac je prevezen na KCUS, ali je odbio hospitalizaciju.

"Izlaskom na lice mjesta, policijski službenici su zatekli A. G., rođenog 1988. godine u Sarajevu. Povrijeđeni D. H. je prevezen na KUM KCUS-a u Sarajevu, gdje su mu ljekari konstatovali teške tjelesne povrede nastale dejstvom iz vatrenog oružja. Povrijeđena osoba je odbila dalju hospitalizaciju", saopćeno je iz MUP-a KS.

O svemu je obaviješten tužilac Kantonalnog tužilaštva Sarajevo, a uviđaj na licu mjesta su obavili policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo. 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.