5.1.2019. 13:26
0
Član grupe "Pravda za Davida", Vedran Berić, se predao policiji
FOTO: Source.ba / Arhiva
Jedan je od članova grupe "Pravda za Davida" Vedran Berić, za kojim je bila raspisana potraga, predao se policiji, saznaje ATV.

Berić se trenutno nalazi u Policijskoj upravi Gradiška gdje daje izjavu. 

On se nalazio u bjekstu nakon skupa grupe "Pravda za Davida" održanog 30. decembra, poslije kojeg su izbili neredi u Banjaluci, zbog kojih su otkazani i svi novogodišnji koncerti u gradu na Vrbasu. 

Za Berićem je raspisana potraga radi utvrđivanja njegove odgovornosti u vezi sa dešavanjima 30. decembra na Trgu Krajine u Banjaluci. 

NJegov advokat ranije je kontaktirao Policijsku upravu Gradiška kako bi pregovarao o Berićevoj predaji. 

Berić, koji je u posljednje vrijeme uz Davora Dragičevića, a od ranije je poznat policiji jer je hapšen zbog posjedovanja droge i municije.

(Srna)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.