8.1.2019. 21:04
0
Uletio u trgovinu na Alipašinom Polju i počeo da viče "dajte pare": Stavio pištolj na pult, dok je radnica vadila novac
FOTO: Dnevni Avaz
U sarajevskom naselju Alipašino Polje u ulici Trg međunarodnog prijateljstva po ko zna koji put opljačkana je prodavnica Amko komerc, prenosi Dnevni Avaz.

U prodavnicu je upao razbojnik koji je preko lica imao šal, a na glavi je imao pletenu kapu i jaknu maslinaste boje. Prema opisu očevidaca mršavije je tjelesne građe, svjetlije puti i visok oko 1.80 centimetara.

U momentu pljačke u prodavnici su se nalazile dvije mlađe radnice te jedna mušterija. Razbojnik je upao i vikao "dajte pare", prenosi Avaz.

Ženu koja je bila u prodavnici kao mušterija pljačkaš je zatvorio u magacin. Dodatna drama izbila je kada je u prodavnicu ušla mlađa žena te je razbojniku prišla s leđa. On je pištolj sive boje stavio na pult, a radnica je novac vadila iz kase. Kada je žena vidjela da je u toku pljačka krenula je bježati iz prodavnice, a razbojnik je uperio pištolj u nju.

Na svu sreću uspjela mu je pobjeći u obližnju kafanu te je isprepadana kazala da je u toku pljačka prodavnice. Trojica muškaraca iz ovog ugostiteljskog objekta istrčala su i krenula prema prodavnici, no pljačkaš je već pobjegao, piše Avaz.

Na lice mjesta došle su i policijske patrole te prema opisu koji su dobili tragaju za razbojnikom koji je pobjegao.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.