24.1.2019. 13:10
0
Admir Kačević osuđen na 18 godina zatvora jer je u sarajevskoj kafani "El Paso" ubio Sediju Turjačanin i ranio svog oca
FOTO: Dnevni Avaz
Nakon ponovljenog suđenja Vijeće Kantonalnog suda u Sarajevu danas je Admiru Kačeviću izreklo presudu kojom je osuđen na 18 godina zatvora zbog ubistva, pokušaja ubistva i nedozvoljenog držanja oružja ili eksplozivnih materija, prenosi Avaz.

Kačević je 18. jula 2015. godine u kafani “El Paso” u sarajevskom naselju Briješće hicima iz lovačke puške ranio svog oca Aliju i njegovu partnericu Sediju Turjačanin. 

Oboje su zadobili teške povrede opasne po život te su vozilom Hitne pomoći prevezeni u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu. Turjačanin je zadobila prostrelnu ranu lica, povredu nosa, ustrelnu ranu potkoljenice i ramena, od kojih je kasnije i podlegla, dok je Alija Kačević ranjen u desnu šaku i u usta, prenosi Avaz.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.