6.2.2019. 9:30
0
U rijeci Bosni u mjestu Globarica pronađeno tijelo žene
U rijeci Bosni, u naseljenom mjestu Globarica kod Žepča jučer je u poslijepodnevnim satima pronađeno tijelo žene. Nakon dojave mještana na teren su izašli policajci Policijske uprave Žepče koji su osigurali mjesto.

Dežurna kantonalna tužiteljica Dženaida Kopić i pripadnici MUP-a ZDK obavili su uviđajne radnje na mjestu pronalaska utopljenice, nakon čega su poduzete istražne radnje vezane za utapanje pronađene osobe.
 
Predstavnici Tužilaštva nisu mogli potvrditi identitet pronađene osobe niti radi li se o D. H. iz Zenice, koja je nestala u nedjelju, 3. februaru, u zeničkom naselju Sebuje.

Prema riječima načelnika PU Žepče Vlade Jozinovića, tijelo je prevezeno u mrtvačnicu u Žepče, a o pronalasku utopljenice obaviještena je porodica iz Zenice čiji će članovi danas u Žepču obaviti identifikaciju, prenosi Avaz.ba. 

Prema njegovim riječima, nakon identifikacije, prema nalogu kantonalne tužiteljice,  na UKC-u Tuzla izvršit će se obdukcija tijela radi utvrđivanja uzroka smrti.



(Lejla Trle) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.