10.2.2019. 11:17
2
Dževad Poturak šokiran ubistvom kolege Mahira Begića, traži da se proglasi vanredno stanje u državi
Mahir Begić iz hadžićkog naselja Lokve, pripadnik FUP-a i časni policajac, sinoć je na svirep način ubijen dok je bio na dužnosti.

Begić je važio za uzornog policajca, koji je tokom svoje dugogodišnje karijere bilježio samo uspjehe.

Od Begića se oprostio i njegov kolega, bivši pripadnik FUP-a, odnosno Specijalne policijske jedinice, i najbolji bosanskohercegovački K-1 borac Dževad Poturak.

Poturak je na svom Facebook nalogu napisao da nema riječi za sinoćnji incident te da bi se u našoj državi trebalo proglasiti vanredno stanje dok se ubica ne uhvati.

Od Begića su se oprostili i mnogobrojni bh. građani. Na njegovom Facebook profilu oni su u komentarima odavali počast stradalom policajcu, a porodici izrazili saučešće.

I predsjednik Upravnog odbora (UO) Sindikata policije Kantona Sarajevo Mirza Hadžiabdić teško je pogođen smrću kolege.

- Nismo se ni od onih ubistava (Adisa Šehovića i Davora Vujinovića) oporavili, sada ponovo nova tragedija – kazao je sinoć za „Avaz“ Hadžiabdić.

U saopćenju koje je Sindikat uputio nakon tragedije Hadžiabdić je izrazio najdublje saosjećanje porodici, prijateljima i kolegama ubijenog, piše Avaz.

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.