12.2.2019. 15:56
0
Veliki broj pripadnika policije, porodice i prijatelja na dženazi Mahiru Begiću kojeg je ubio Edin Gačić
FOTO: Dnevni Avaz
Mnogobrojne kolege, porodica, poznanici i prijatelji klanjali su danas dženazu ubijenom policajcu Mahiru Begiću na mezarju Lokve, u Hadžićima, prenosi Avaz.

Ubijeni je važio za uzornog policajca, koji je tokom svoje dugogodišnje karijere bilježio samo uspjehe. Veliki broj prisutnih na posljednjem ispraćaju dovoljno govori kakav je čovjek bio Mahir Begić.

Podsjećanja radi, višestruki ubica Edin Gačić (44), za kojim se intenzivno traga, odgovoran je za likvidaciju Mahira Begića (47), pripadnika Federalne uprave policije (FUP) koji je osiguravao Objekt za edukaciju kadrova Federalnog MUP-a na poligonu Suhodol kod Tarčina, prenosi Avaz.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.