3.4.2019. 13:21
0
Zbog bolesti sudije odgođeno suđenje banjalučkom bokseru
Suđenje banjalučkom bokseru Marku Čoliću (32), optuženom da je, zajedno sa odbjeglim Nedeljkom Dukićem (28) iz Kneževa, pokušao ubiti Vladimira Kovačevića (37), novinara RTV BN, odgođeno je zbog bolesti jednog od članova Sudskog vijeća.

Nastavak je zakazan za 16. april, za kada su pozvana i četiri svjedoka koja su danas trebala biti saslušana, s tim što će se, u međuvremenu, pokušati locirati i peti, kojem je Okružni sud u Banjaluci već nekoliko puta pokušao dostaviti poziv na svjedočenje, ali im to nije pošlo za rukom.

Zanimljivo je da je suđenje, koje je trebalo biti održano danas, zakazano u sudnici u kojoj je predviđeno da za istim stolom sjede tužilac, te optuženi i njegov branilac.

Tužilac Tatjana Ninković to je šaljivo prokomentarisala riječima da ne želi da joj odbrana gleda u spise.

Podsjetimo, kako su "Nezavisne novine" i ranije pisale, Čolića terete da je sa Dukićem, 26. avgusta prošle godine oko 20.40 časova, u banjalučkom naselju Obilićevo brutalno pretukao Kovačevića.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.