8.4.2019. 8:21
0
Davor Dragičević u Dnevniku BHT-a pokazao da posjeduje sporni snimak s nadzorne kamere
Otac ubijenog mladića Davida Dragičevića, Davor je u Dnevniku 2 na BHT-u je govorio o pravdi za njegovog sina, ali i o ljudima koji se u BiH bore za istinu o cijelom slučaju.

Davor se javio putem Skypea iz Austrije, a u razgovoru je pokazivao i USB stick, na kojima se, kako je naveo mogu vidjeti snimci nadzorne kamere iz noći nestanka Davida Dragičevića.

Danas je godišnjica od prve sahrane Davida Dragičevića koja se desila Banjoj Luci.

- Znamo ko je ubio Davida. Davor Dragičević ima sve što je rekao, 18.3.2018. godine, snimak s kamere Raiffeisne banke u 2.32 sata", naveo je Davor.

Dodao je da istinu znaju i Milorad Dodik i Dragan Lukač, prenosi avaz..





(Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.