8.4.2019. 13:23
0
Pucao pa s puškom ušetao u kafanu
Pripadnici Policijske stanice Pale u subotu su uhapsili G. B. (55) s Pala nakon što je u mjestu Krivodoli pucao iz puške uzrak. Tom prilikom, srećom, nije bilo povrijeđenih niti materijalne štete.

Kako saznajemo, riječ je o Goranu Blagovčaninu, koji je bio pijan, što je potvrđeno i alkotestiranjem, ispalio nekoliko hitaca. No, tu se nije zaustavio, jer je s puškom u ruci ušao u kafanu, čiji je vlasnik i prijavio slučaj policiji. 
 
Izvor blizak istrazi otkrio nam je da Blagovčanin nije pružao otpor prilikom hapšenja.

Protiv Blagovčanina će nadležnom tužilaštvu biti dostavljen izvještaj o počinjenim krivičnim djelima izazivanje opće opasnosti i nedozvoljeno držanje oružja.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.