10.4.2019. 8:47
0
Pokušaj otmice u Banjoj Luci: Presreo djevojčice i htio ih uvući u auto
Vladimir S. (39) iz Banje Luke uhapšen je zbog sumnje da je pokušao oteti dvije maloljetnice, koje je presreo i pokušao uvući u automobil, u čemu, na svu sreću, nije uspio.

Pokušaj otmice odigrao se ispred "Marketa As" u naselju Starčevica. U PU Banja Luka navode da je Vladimir S. osumnjičen za pokušaj protupravnog lišenja slobode.

Nakon zaprimljene prijave da je nepoznata muška osoba ispred marketa u ulici Slobodana Kusturića, Banja Luka, pokušala nasilno uvući maloljetnicu u putnički automobil marke Opel, a koja se nalazila u društvu sa još jednom maloljetnicom, zahvaljujući brzoj reakciji i operativnom radu na terenu, identificiran je, pronađen i uhapšen V. S. iz Banje Luke - rekla je Marija Markanović, portarol PU Banja Luka.

Ona kaže da je o svemu obaviješten dežurni tužilac, koji je naložio da se u redovnoj proceduri, nakon kompletiranja i dokumentiranja predmeta, dostavi izvještaj, prenosi avaz.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.