12.4.2019. 14:24
1
32-godišnji M.F. od januara živio i imao seksualne odnose sa 16-godišnjakinjom, slučaj prijavila nana djevojčice
Tužilaštvo Unsko-sanskog kantona (USK) zaprimilo je jučer prijavu Policijske stanice Bihać protiv 32-godišnjeg M.F. zbog sumnje da je počinio krivično djelo vanbračna zajednica s mlađim maloljetnikom. Slučaj je prijavila nana 16-godišnjakinje iz Bihaća, prenosi Avaz.

- Prema prijavi, ova djevojka je od januara živjela u Velikoj Kladuši s M.F. (32), a osoba koja je ovo prijavila sumnja da su imali i seksualne odnose - kazao je za Ale Šiljdedić, portparol Ministarstva unutrašnjih poslova USK.

M.F. je zadržan u Policijskoj stanici Bihać, gdje će biti saslušan, a u sklopu provjera navoda iz prijave, maloljetnoj Bišćanki će danas biti urađen ginekološki pregled.

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.