15.4.2019. 14:13
4
Naidi Karić produžen pritvor za još dva mjeseca, u zatvoru ostaju Muris Hodžić, Haso Mujić i Amel Jašarević
Vijeće Općinskog suda u Sarajevu prihvatilo je prijedlog Tužilaštva te za naredna dva mjeseca produžilo pritvor Naidi Karić, hostesi osumnjičenoj za paljenje Golfa Mine Mateljan, prenosi danas Dnevni Avaz.

Ovu informaciju za Avaz je potvrdio Naidin branilac, advokat Izet Baždarević, od kojeg Avaz saznaje da je i ostalim osumnjičenim u ovom predmetu pritvor produžen za naredna dva mjeseca.

U pritvoru Centralnog zatvora u Sarajevu, osim Karić, i dalje ostaju Naidin momak Muris Hodžić te Haso Mujić i Amel Jašarević.

Svi su oni osumnjičeni za oštećenje tuđe stvari i izazivanje opće opasnosti, a Naida Karić i za podstrekivanje. Riječ je o paljenju Golfa 7 Mine Mateljan 8. marta ove godine na Dobrinji, kada su u požaru uništena još tri vozila. Karić i Mateljan bile su u svađi od ljeta 2018. godine, prenosi Avaz.

4
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.