20.4.2019. 15:02
0
Šest osoba prevezeno u UKC Tuzla nakon saobraćajne nezgode na putu Tuzla – Lukavac
Šest osoba prevezeno je u Univerzitetski Klinički Centar Tuzla nakon saobraćajne nezgode koja se danas u 12:25 sati dogodila na putu Tuzla – Lukavac u mjestu Šići.

Službenici MUP-a TK na mjestu nezgode trenutno obavljaju sve potrebne uviđajne radnje nakon kojih će biti utvrđen uzrok ove saobraćajne nezgode. Saobraćaj na ovom dijelu trenutno se odvija otežano. 

“Nakon sudara dva putnička motorna vozila marke Volkswagen šest osoba je zatražilo ljekarsku pomoć i prevezeni su u UKC Tuzla. Trenutno nemamo saznanja o kakvim vrstama povreda se radi, jer je obrada učesnika u nezgodi još uvijek u toku” – kazao je za Tuzlanski.ba dežurni operativac MUP-a TK. 

Na oba vozila koja su učestvovala u ovoj nezgodi pričinjena je velika materijalna šteta, piše Tuzlanski.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.