21.4.2019. 20:47
0
Drama u Prijedoru: Muškarac ubo oca nožem u grudi pa izrešetao policajca
U mjestu Gornja Ravska kod Prijedora u poslijepodnevnim satima dogodila se prava drama.

Prema prvim informacijama, mladić je nožem ubo oca u grudi. Po dolasku policije na lice mjesta, mladić je otvorio vatru na pripadnike PU Prijedor i tom prilikom teško ranio jednog policajca inicijala S.T. piše Avaz. 

Nezvanično, policajac je zadobio osam prostrijelnih rana u donjem dijelu trbuha i natkoljenice i hitno je prevezen u operacionu salu.

Mladić koji je ranio oca i pucao u policajca je uhapšen, a prema dosadašnjim saznanjima riječ je o Marku Šabiću, navodi Avaz. 


(Lejla Trle) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.