23.4.2019. 9:45
0
Ubice su sačekale Slavišu Krunića pred ulazom na porodično imanje: Bilo je pravo ratno stanje i to je trajalo minutu ili dvije. Zatim je sve utihnulo
U mjestu Jablan kod Trna u blizini Banje Luke sinoć oko 22:30 sati u klasičnoj sačekuši likvidiran je biznismen Slaviša Krunić pred ulazom na porodično imanje.

Ubice su sačekale Slavišu Krunića pred ulazom na porodično imanje u mjestu Jablan kod Trna, a zatim u njegov automobil ispucale više rafala, saznaje Srpskainfo.
 
Izvor iz istrage otkriva da je sačekuša bila sa dvije različite strane. Napadači su čekali da auto u kojem su bili Krunić i mladić Ž. P. uspori, a zatim su ispucali nekoliko rafala u Krunićevu Toyotu.

U razmjeni vatre ubijeni su Krunićev radnik osiguranja Ž. P. s Pala i napadač Željko Kovačević, koji je policiji odranije poznat po izvršenju krivičnih djela.

Slaviša Krunić je u obračunu zadobio teške povrede vitalnih organa i prebačen je u drugi automobil, kojim su ga odvezli u UKC RS, gdje je preminuo.

– Očigledno je da se radilo o unaprijed pripremljenoj likvidaciji Slaviše Krunića. Tačan broj napadača, kao i vrsta oružja iz kojeg su pucali bit će poznati nakon uviđaja – ispričao je izvor iz istrage.

Mještani su za Srpskainfo ispričali da su oko 22:30 čuli više rafala koji su došli iz pravca porodične kuće Krunića.

– Bilo je pravo ratno stanje i to je trajalo minutu ili dvije. Zatim je sve utihnulo - ispričao je jedan od komšija.

Dodaje kako je Krunić nedavno došao u porodičnu kuću u laktaškom naselju Jablan sa suprugom i četvero djece jer renovira stan u Banjoj Luci.

– Ubice su ga sigurno pratile neko vrijeme – dodao je komšija ubijenog Krunića.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.