13.6.2019. 8:19
1
Sarajevskoj policiji sinoć se predao Benedi Đukanović, osumnjičeni za ubistvo biznismena Slaviše Krunića
Benedi Đukanović, osumnjičeni za ubistvo Slaviše Krunića, koji se sinoć predao Policijskoj stanici Ilidža, predat je pod nadzor MUP-u RS, potvrđeno je za Dnevni Avaz.

Podsjećamo, on se oko 22 sata predao u PS Ilidža, gdje je i ispitan. Nakon toga su po njega stigli i pripadnici MUP-a RS koji su potom i preuzeli nadzor nad Đukanovićem. 

Kao što je poznato, on se nalazio u bijegu od 22. aprila, kada su ubijeni banjalučki biznismen Slaviša Krunić i njegov tjelohranitelj Žarko Pavlović.

Tom prilikom je stradao i jedan od napadača Željko Kovačević. Trećem učesniku u napadu Emiliju Bald ranije je određen pritvor.

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.