19.6.2019. 12:20
0
Iz Neretve izvučeno tijelo Alije Husića
Identificiran je muškarac čiji je tijelo sinoć izvučeno iz rijeke Neretve u Mostaru. Kako saznaje Avaz, radi se o Aliji Husiću, zvanom Ale (42), čiji nestanak nije bio prijavljen.

Prema naredbi dežurnog kantonalnog tužioca, bit će rađena obdukcija tijela s ciljem utvrđivanja uzroka smrti, a koja će, najvjerovatnije, biti obavljena u petak.

Njegovo tijelo su sinoć, skoro uz samu obalu Neretve, uočili mještani novog romskog naselja na Bišću Polju, nakon čega su obavijestili policiju. Iz policije su potom angažirali pripadnike Interventne spasilačke službe (ISS) Mostar, koji su i izvukli tijelo iz rijeke, piše Avaz.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.