19.6.2019. 13:18
0
Nakon verbalnog napada: Mostarac razbijao po gradu i pretukao više osoba
Na CUM-u je obavljen razgovor sa M.M. koji je izjavio da je prolazio ulicom kneza Višeslava kada je primijetio da nn muškarac verbalno napada nn žensku osobu. Nakon što ga je M.M. upozorio nn muškarac ga je više puta udario u glavu, a potom se udaljio u smjeru Tržnice.

Nakon ukazane pomoći na CUM-u M.M. je u prostorijama PS Mostar Centar prepoznao A.V. (1990) kao osobu koja mu je nanijela ozlijede. Upoznata krim. policija, poduzete sve potrebne mjere.

Više građana je sinoć oko 01:30 u PS Mostar Centar je prijavilo da nn osoba u ul. kralja Petra Krešimira IV, u krugu Sveučilišta, drvenom palicom udara i oštećuje parkirana vozila. Patrola policije je utvrdila da je navedeno kazneno djelo izvršio A.V. (1990) iz Mostara, prenosi Oslobođenje.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.