21.6.2019. 16:02
0
Akcija „Klub“: Osumnjičenima ukinut pritvor
Okružni sud u Banjoj Luci ukinuo je pritvor Lei Dokmanović (19), Nailu Kapi (20) i Ameru Isakoviću (20), koji su početkom juna uhapšeni u akciji "Klub" zbog sumnje da su trgovali drogom.

Od ukupno 11 uhapšenih u akciji "Klub", u pritvoru je zadržan samo Srđan Boškov (36), dok su svi ostali pušteni da se brane sa slobode, piše Avaz.
Dokmanović, Kapo i Isaković u pritvoru su bili od 5. juna. Sve troje se terete da su počinili krivična djela neovlaštena proizvodnja i promet droge te omogućavanje uživanja droge.

Grupi se na teret stavlja da su duži period korisnicima u Banjoj Luci prodavali spid i marihuanu. 

Osim navedenih, akcijom su obuhvaćeni još i Mirko Salamić, Medina Kapo, Ljubiša Bajičić, Stefan Adamović, Marinko Marjanović i Dragan Jelača. Osim za trgovinu drogom, Jelača i Marjanović osumnjičeni su i za navođenje na prostituciju maloljetnih štićenica Dječijeg doma "Rada Vranješević", piše Avaz.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.