19.7.2019. 11:21
0
Akcija trebinjskih policajaca: Otkrivena plantaža marihuane
Dvojica Trebinjaca M. N. (52) i J. N. (26) uhapšeni su zbog sumnje da su u selu Marić Međine posadili 60 stabljika marihuane

Dvojica Trebinjaca M. N. (52) i J. N. (26) uhapšeni su zbog sumnje da su u selu Marić Međine posadili 60 stabljika marihuane.

U njihovoj kući pronađen je i arsenal naoružanja, potvrdio je danas na vanrednoj press-konferenciji načelnik Policijske uprave Trebinje Siniša Laketa.


Prema Laketinim riječima, u njihovoj kući pronađeni su automatske puške, proturaketni bacači, poznatiji kao zolje, te municija.

- Pripadnici Policijske uprave Trebinje danas i jučer su izvršili blokadu i pretres na području Marić Međine kod Trebinja, kao i porodične kuće koju koristi M. N. Prilikom pretresa pronađene su određene količine naoružanja, kao i jedan raketni ručni bacač. Na ovoj lokaciji pronađena je plantaža marihuane, oko 60 stabljika visine i do dva metra - istakao je Laketa.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.