26.7.2019. 10:29
0
Oteo djevojku sa namjerom da je primora da nastave emotivnu vezu
Policijski službenici Policijske uprave Banjaluke jučer su oko 00:30 sati identifikovali su, pronašli i uhapsili osobu inicijala M. S. iz Banjaluke, osumnjičenog da je izvršio krivično djelo "Protivpravno lišenje slobode".

Naime, policijski službenici su iste noći postupili po zaprimljenoj prijavi građana da su uočili muškarca koji je nasilno uvukao djevojku u putnički automobil “Passat“ u ulici Ivana Kosančića, Banja Luka, te da se udaljio u nepoznatom pravcu.

Blagovremenom reakcijom policijskih službenika, nedugo nakon zaprimljene prijave, na parking prostoru u ulici Branka Popovića pronađen je putnički automobil i osumnjičeni je uhapšen.

Daljim radom utvrđeno je da je osumnjičeni bio u emotivnoj vezi sa oštećenom, nasilno je uvukao u automobil, oduzeo joj mobilni telefon i novac sa namjerom da je primora da nastave emotivnu vezu.

O svim okolnostima upoznat je dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji je naložio da se u redovnoj proceduri dostavi izvještaj protiv osumnjičenog za krivično djelo „Protivpravno lišenje slobode“, prenosi N1.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.