22.9.2019. 13:32
0
Izboden muškarac na trgu Musala u Mostaru, napadač bacio nož pored kante za smeće
FOTO: Dnevni Avaz
Mostarski policajci sinoć su uhapsili B.K. (64), koji je, kako je naknadno utvrđeno, nakon kraće prepirke, nožem lakše povrijedio M.L. (62) u predjelu glave, prenosi Dnevni Avaz.

Policija je, kako je potvrđeno, sinoć u 20:45 sati dobila prijavu od građana o tome da je muškarac povrijeđen na trgu Musala, a došavši na mjesto događaja, patrola je zatekla M. L., koji im je kazao da ga je nožem povrijedio B. K., koji se udaljio prema hotelu "Bristol".

Policajci su ga zatekli na ulazu hotela, dok su nož pronašli u hotelskom holu, iza kante, gdje ga je odbacio.

Nakon što mu je ukazana ljekarska pomoć, konstatirano je da je M. L. zadobio lakše povrede, a sukob između njih dvojice je, najvjerovatnije, rečeno je za Avaz, izbio zbog ranijih razmirica.

U Tužilaštvu Hercegovačko-neretvanskog kantona rečeno nam je da će više informacija imati nakon kompletiranja predmeta.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.