2.10.2019. 18:31
0
Vozač Golfa E.B. udario 12-godišnju djevojčicu koja je izlazila iz autobusa
FOTO: Dnevni Avaz
Dvanaestogodišnja djevojčica teško je povrijeđena u saobraćajnoj nesreći koja se danas dogodila u Velinoj ulici u mostarskom naselju Vrapčići, prenosi danas Dnevni Avaz.

Kako je potvrđeno za Avaz, djevojčica je izašla iz autobusa te je krenula preći cestu, kada ju je udario automobil Golf 2, za čijim se volanom nalazio E.B. (20). Vozač je, navodno, namjeravao zaobići autobus te je pokosio djevojčicu, piše Avaz.

Na lice mjesta odmah je upućena ekipa Hitne pomoći Mostar, koja je djevojčicu prevezla u Kantonalnu bolnicu „Dr. Safet Mujić“.

Prema pisanju Avaza, djevojčica, na sreću, nije životno ugrožena.

Prema naredbi dežurnog kantonalnog tužioca, nakon obavljenog uviđaja automobil Golf je prevezen u krug Policijske uprave Mostar radi neophodnih vještačenja.

Također, poduzete su sve neophodne istražne radnje radi potpunog rasvjetljavanja ove nesreće.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.