16.10.2019. 12:59
0
Pronađeno tijelo Bore Rodića
U selu Miljakovci, kod Prijedora, pronađeno je tijelo muškarca za kojeg je utvrđeno da je Boro Rodić iz ovog grada, čiji nestanak je policiji prijavljen 4. oktobra, saopšteno je danas iz prijedorske Policijske uprave.

Policiji je pronalazak tijela na njivi u selu Miljakovci prijavljen sinoć u 19.15 sati.

Uviđaj su izvršili tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor i službenici Policijske uprave, u prisustvu doktora Doma zdravlja.

Postupajući tužilac naložio je obdukciju tijela koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske u Banjaluci.


(SRNA/Amila Alijagić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.