17.10.2019. 12:04
1
Uhvati me ako možeš: Maher za volanom sivog Golfa već drugi dan uspješno bježi policajcima, oni se nadaju čudu
I dalje traje potraga za vozačem misterioznog Golfa 4 koji je jučer izbjegao sve patrole i umakao policiji iz dva kantona.

Nakon velike policijske potjere na području Lepenice kod Kiseljaka, tokom koje je blokirano nekoliko naselja, vozač Golfa 4 za kojim su tragali uspio je pobjeći, a i nakon opsežne potrage i dalje nema ni traga ni glasa od vozača.

U trenucima je potraga ličila na neke filmske scene. Golf je uspješno izmicao policajcima, iako su bili relativno blizu da uhapse osumnjičenoga. No, vozač im je ipak uspio pobjeći u oba kantona.

- Radi se na pronalasku vozila. Sve patrole su na terenu. Moralo bi negdje da se pojavi, ili u SBK ili u Sarajevskom kantonu - rekli su nam iz policije.

Uz vozača je, kako nezvanično saznajemo, bila još najmanje jedna osoba. On je zaobišao sve patrole i zasjede policija u Srednjobosanskom i Sarajevskom kantonu te se za njim još traga.

Špekuliralo se da je riječ o pijanom vozaču, ali iz MUP-a SBK imaju jake indicije da je u pitanju ukradeno vozilo koje se povezuje s pljačkom bankomata u Kreševu, "Konzumove" prodavnice u Konjicu i još nekim krivičnim djelima.

Sumnja se da se radi o počiniocima koji su odgovorni za više krađa počinjenih diljem Federacije BiH, prenosi avaz.

Potjera
1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.