22.10.2019. 11:08
0
Poznat identitet ubijenog: U Zenici jutros ubijen višestruki prvak u kikboksu, Džemal Mahmić!
Džemal Mahmić, 33-godišnji mladić iz Zenice, premninuo je u bolnici od povreda zadobijenih u pucnjavi u burekdžinici “Lađana” u Zenici.

Podsjećanja radi, pucnjava se dogodila jutros iza 09:00 sati.

Prema pisanju portala Zenicablog, Mahmić je sa teškim povredama prebačen u Kantonalnu bolnicu u Zenici, gdje ljekari nisu uspjeli da mu spase život. Na njega je pucala nepoznata osoba, a policija traga za ubicom Mahmića.

Kako piše portal Zenicablog, Mahmić je bio akter više obračuna proteklih godina, od ubistva prolaznika Amera Pivića, do ranjavanja Sanjina K. u Babinoj Rijeci, kada je kratko bio u bjegstvu. Bivši bokserski šampion u dva navrata je napadan od strane kriminalnih grupa, piše Zenicablog.

U svojim iskazima medijima i u javnosti je tvrdio “da je reagovao braneći mladiće koji su dolazili u boksertski klub u kojem je radio, jer nije mogao ćutati na maltretiranje omladine koja je trenirala u klubu od strane lokalnih dilera i kriminalaca”, piše Zenicablog.

Džemal Mahmić je, inače, višestruki prvak BiH u kikboksu.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.