12.11.2019. 17:48
0
Drama na sudu u Rijeci: Sudski policajac upucao se u glavu
Na Županijskom sudu u Rijeci danas oko 13:50 sati došlo je do samopovređivanja sudskog policajca koji se upucao vatrenim oružjem.

Prema prvim informacijama, sudski policajac upucao se u glavu.

Prevezen je u KBC na Sušaku, gdje mu se ukazuje ljekarska pomoć. Iz tamošnje bolnice su kazali da je policajac dovezen bez svijesti te da je podvrgnut hitnom operacijskom zahvatu koji je još u toku.

Hrvatski mediji pišu da je do opaljenja pištolja došlo slučajno te da se ne radi o pokušaju samoubistva.

Navodno je pištolj opalio prilikom preuzimanja i provjere oružja, budući da je povrijeđeni policajac u trenutku kada se to dogodilo došao preuzeti smjenu.


(Lejla Trle)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.