17.11.2019. 13:59
0
Zenička policija pronašla drogu, uhapšeno pet osoba
Policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona, u okviru pojačanih aktivnosti, sinoć su na Crkvičkom brdu u Zenici uhapsili pet osoba zbog posjedovanja droge.

Na ovom mjestu iznad centra grada svake noći nalazi se na desetine automobila, zbog čega je predmet stalnih kontrola policije.

Službenici Policijske stanice Crkvice sinoć su tokom redovne kontrole pronašli veću količinu praškaste materije koja izgledom asocira na spid te biljnu materiju koja izgledom asocira na marihuanu. Osim droge, policija je pronašla i vagu.

Tom prilikom su uhapšene dvije osobe iz Zenice i tri  iz Travnika. Nad uhapšenima će u službenim prostorijama MUP-a ZDK biti izvršena kriminalistička obrada, prenosi avaz.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.