21.11.2019. 10:01
0
Epilog stravične nesreće kod Jablanice: Putnici VW Transporetera zadobili teške povrede, tri osobe lakše povrijeđene
FOTO: Dnevni Avaz
Dvije osobe teško su povrijeđene, a tri lakše, epilog je saobraćajne nesreće u kojoj su učestvovala tri vozila, a koja se jučer u 12:25 sati dogodila na magistralnoj cesti M-17 u mjestu Lendava kod Jablanice, piše Dnevni Avaz.

U nesreći su učestvovali I. J. (72) iz Mostara, koji je upravljao Renault Meganom, E. Č. (23) iz Mostara s vozilom VW Transporter i O. S. (56) iz Doboja, koji je vozio tegljač MAN i priključno vozilo Sasso.

Teške povrede zadobili su I. J. i Š. Ć. (57) iz Transportera, dok su lakše povrede zadobili E. Č., B. J. (72), saputnica iz Renaulta i M. K. (63), također saputnik iz Transportera, prenosi Avaz.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.