5.12.2019. 14:57
0
Pripadnici MUP-a KS uhapsili dvije osobe kod kojih je pronađena droga
FOTO: Dnevni Avaz
Pripadnici Jedinice za podršku u Hadžićima su sinoć uhapsili dvojicu muškaraca kod kojih su pronašli određenu količinu marihuane. Kontrolu su obavili u ulici Gradac, prenosi Avaz.

Tako su u 19:10 sati zaustavili Fiat (008-E-119) kojim je upravljao E. F. nastanjen u Pazariću. Tom prilikom kod suvozača E. L. (30) iz Pazarića pronađena je određena količina marihuane. Suvozač je uhapšen zbog posjedovanja i omogućavanja uživanja opojnih droga, piše Avaz.

Pola sata kasnije, u 19:45, u ulici Gradac uhapsili su  E. H. (30), rođenog u Suhodolu, nastanjenog u Hadžićima. Prilikom pretresa kod E. H. je pronađena jedna PVC kesa u kojoj je bila marihuana.

U oba slučaja o hapšenjima je obaviješten dežurni tužilac.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.