23.12.2019. 14:37
0
Apokaliptične scene nakon eksplozije pumpe u Zvorniku: Poginula jedna osoba, osam ljudi prevezeno u bolnicu
Nakon što bude potpuno ugašen požar, uzrokovan eksplozijom na bezinskoj pumpi u Šepku kod Zvornika, bit će izvršen uviđaj kako bi se utvrdilo šta se tačno dogodilo, potvrdio je Feni portparol Policijske uprave Zvornik Miljan Bobar.

On je precizirao da je, prema dosadašnjim informacijama, jedna osoba poginula, a osam je povrijeđeno i prevezeni su u bolnice u Zvorniku i Loznici.

Na mjestu događaja se, osim policije, nalaze i pripadnici vatrogasne i svih drugih nadležnih službi, s ciljem lokalizovana požara i evakuacije povrijeđenih.

Bobar je rekao da je o svemu obaviještene dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini, koji će zajedno s policijom izvršiti uviđaj.

Do eksplozije je došlo u 10.40 sati, kada je, kako se pretpostavlja, putnički automobil udarilo u aparat za točenje goriva na "Nešković pumpi“, u mjestu Šepak, prilikom čega je došlo do eksplozije.

(Fena / Video: RTRS)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.