15.1.2020. 11:32
0
Automobil sletio s ceste, poginuo 16-godišnji M.J.
FOTO: Source.ba / Arhiva
Maloljetnik inicijala M.J. (2004.) iz Banja Luke smrtno je stradao u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putnom pravcu Banja Luka-Kneževo, u mjestu Vidovo vrelo - potvrđeno je danas iz Okružnog tužilaštva Banja Luka.

Ovaj maloljetnik je bio u automobilu marke “audi”, koje je sinoć oko 21.40 sati sletio s kolovoza. 

Vozilom je upravljao Miloš Panić (1991.) iz Laktaša koji je, kao i saputnici u vozilu M.N. (1990.) i M.A. (1989.) iz Banja Luke zadobili tjelesne povrede.

Uviđaj je obavila dežurna tužiteljica Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka Gordana Mijatović, zajedno s policijskim službenicima Policijske stanice Kneževo.

Bit će preduzete sve potrebne istražne radnje i mjere na utvrđivanju svih okolnosti saobraćajne nesreće, a naložena je i obdukcija tijela smrtno nastradalog, koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske.

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.