21.1.2020. 12:39
1
Darko Golić pacijenta ljubio ljubio po vratu i drugim dijelovima tijela
Načelnik Klinike za anesteziju i intenzivno liječenje u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske (UKC RS) Darko Golić, koji je uhapšen juče zbog sumnje da je obljubio pacijenta (36), oko 11 sati danas predat je banjalučkom Okružnom javnom tužilaštvu.ovom slučaju danas nije saopšteno.

Nezvanično, Golić je pacijenta, koji je oženjen i ima dvoje djece, ljubio po vratu i drugim dijelovima tijela dok je bio u prostorijama klinike.

“Iskoristio je priliku kad je ostao nasamo s pacijentom kako bi ga obljubio. To su vidjele medicinske sestre koje su ostale zatečene onim što vide. Šokirane, sve su prijavile Upravi UKC RS koja je brzo reagovala i pozvala policiju, koja je potom uhapsila Golića”, kazao je izvor upućen u slučaj, piše “Glas Srpske“.

Prema njegovim riječima, inspektori su s mjesta događaja izuzeli sve tragove, kao i one sa tijela pacijenta. Pojasnio je da će biti urađena i DNK analiza tragova kako bi se dokazalo šta se zapravo dogodilo.

Policijska uprava Banjaluka, navodeći inicijale, potvrdila je Golićevo hapšenje navodeći da ga terete za obljubu nad nemoćnim licem.

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.