7.4.2020. 18:02
0
Zapalio travu pa poginuo
Jedna osoba je smrtno stradala u Ljeskovici kod Drvara, potvrdio nam je portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Livanjskog kantona Ivica Vrdoljak.

Jučer u 11:55 sati zaprimljena je dojava da je izbio požar u mjestu Vidovo selo kod Drvara te da je požar izmakao kontroli i proširio se na susjedne parcele. Na mjesto događaja izašli su radnici Civilne zaštite Drvar te su tom prilikom utvrdili da prijava nije tačna. Operativnim radom došli su do saznanja da se radi o požaru u mjestu Ljeskovica, Drvar.

Došavši na mjesto događaja, pripadnici CZ Drvar pronašli su jednu mušku osobu u besvjesnom stanju te tom prilikom utvrdili da se radi o B. R., rođenom 1958. godine u Drvaru. Na mjesto događaja izašao je dežurni ljekar Doma zdravlja Drvar, koji je konstatirao smrt i vanjskim pregledom tijela utvrdio da nema tragova nasilne smrti, nakon čega je tijelo predano porodici. Uviđaj su na mjestu događaja obavili pripadnici PU Drvar, a o svemu je upoznat dežurni kantonalni tužilac - rekao je Vrdoljak.

Prema nezvaničnim informacijama, B. R. je preminuo od srčanog udara dok se borio s vatrenom stihijom, prenosi avaz.

Pozar
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.