13.4.2020. 16:02
1
Desetine migranata se potukle jutros u centru Blažuj, na KCUS-u završilo njih 14
Uviđaj nakon velike tučnjave koja se dogodila rano jutros u migrantskom centru Blažuj je završen, a 14 migranata je prevezeno na ukazivanje ljekarske pomoći u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu (KCUS).

Kako je saopćeno iz MUP-a KS, od navedenog broja osoba osam je zadobilo lakše tjelesne povrede, četiri teške tjelesne povrede i dvije osobe, za sada, neutvrđen stepen povreda. Od svih 14 osoba, tri su hospitalizovane u KCUS-i na daljnjem liječenju.

Kako je jutros saopćeno, iza ponoći, tačnije u 02.40 sati, obaviještena je policija Kantona Sarajevo da je došlo do narušavanja javnog reda i mira tučom između više lica - migranata u privremenom migrantskom centru "Blažuj".

Policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo nastavljaju dalji rad na rasvjetljavanju i dokumentovanju počinjenih krivičnih djela.

(Fena)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.