4.5.2020. 19:52
0
Poznanika ubio u kafani: Smailu Beši produžen pritvor za dva mjeseca
FOTO: Nastradali Sifet Haskić preminuo u januaru ove godine
Odlučujući po prijedlogu Kantonalnog tužiteljstva Travnik, vijeće Kantonalnog suda u Novom Travniku, u kaznenom predmetu protiv Smaila Beše osumnjičenog za ubistvo, donio je rješenje o produženju mjere pritvora.

Osumnjičenom je produžen pritvor u trajanju od 2 (dva) mjeseca, počev od 29.04.2020. godine. Osumnjičenom je pritvor produžen temeljem odredbe članka 146. stavak 1. točka d) Zakona o kaznenom postupku Federacije Bosne i Hercegovine, navedeno je u saopćenju Kantonalnog suda Novi Travnik.  

Ročište za produženje pritvora je održano uz poštivanje svih higijensko-epidemioloških mjera protiv koronavirusa (COVID 19).

Smail Bešo je 30. januara ove godine, oko 21.40 sati, u kafani "Ovo malo duše" u mjestu Vraniska u općini Vitez, nakon krađe svađe, izvukao nož i izbo Sifeta Haskića, prenosi avaz.

Ubistvo
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.