9.6.2020. 16:16
0
Otkriveno oko 35 kilograma marihuane u okolini Foče
U akciji operativnog nazova „Sutjeska“ oduzeto je oko 35 kilograma opojne droge marihuane te uhapšeno šest osoba, potvrđeno je danas iz Policijske uprave Foča.

Uhapšeni su državljani BiH inicijala Ć.S., M.E. H.M. i B.N. te osobe M.O. i M.B. iz Srbije, a zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo iz oblasti zloupotrebe opojnih droga.

Uviđaj u selu Šadići, kod Foče, kao i pretrese vozila koje koriste osobe M.E. i B.H. iz Sarajeva izvršili su policijski službenici Policijske uprave Foča, a sve pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Trebinje.

-U pretresima su pronađene i privremeno oduzete četiri putničke torbe u kojima se prema operativnim saznanjima nalazi oko 35 kilograma opojne droge marihuane - precizira se u saopćenju iz Policijske uprave Foča.

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.