13.6.2020. 16:02
0
Stravična nesreća nadomak Sarajeva: Poginuli vozač i motociklista
FOTO: N1
Dvije osobe poginule su u saobraćajnoj nesreći do koje je došlo danas u 14:50 sati na lokalitetu Vukovići (područje Hadžića) na putu prema prevoju Ivan-sedlo, potvrđeno je iz Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

- Policija Kantona Sarajevo je u 14.50 sati obaviještena da se dogodila saobraćajna nezgoda sa smrtnim posljedicama na magistralnom putu M17, u mjestu Vukovići, na putu prema Ivan-sedlu, područje općine Hadžići - kazao je Mirza Hadžiabdić iz Odjeljenja za odnose s javnošću Uprave policije MUP-a KS.

Na mjesto nesreće odmah su upućene policijske patrole koje su potvrdile navode prijave. U nesreći su učestvovali automobil i motocikl koji su od siline udara totalno uništeni. Sudarili su se direktno.


Ekipa Zavoda za hitnu medicinsku pomoć KS je izlaskom na mjesto događaja konstatovana smrt oba vozača.

Saobraćaj je na magistrali M-17, koja povezuje Sarajevo i Mostar, potpuno blokiran do završetka uviđaja, prenosi Avaz. 

O svemu je upoznat i dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva KS koji će na mjestu nezgode rukovoditi uviđajnim radnjama.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.