7.7.2020. 14:49
0
Pronađena 15-godišnja djevojčica iz Lukavca
Petnaestogodišnja djevojčica koja je jučer nestala na području Lukavca, pronađena je nakon intenzivne potrage koju su vršili policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Kako je rekla Amra Kapidžić, portparolka MUP-a TK, djevojčica i muškarac kojeg je je djevojčicin otac prijavio zbog njenog nestanka, nalaze se u prostorija PU Lukavac. Obaviješten je i Centar za socijalni rad. S obzirom da je riječ o maloljetnoj osobi, više detalja nije mogla iznijeti.

Nakon rasvjetljavanja događaja i saslušanja, policijski službenici MUP-a TK će nadležnom Tužilaštvu dostaviti izvještaj.

Podsjetimo, 15-godišnjakinja je nestala jučer, a slučaj je prijavio otac djevojčice S.N. koji je rekao da je muškarac D.M. (1984) odveo njegovu kćerku. Emira Nukić kazala je kako je njena sestra pristojna djevojčica te da nije riječ o udaji već otmici, prenosi N1.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.