16.7.2020. 20:05
0
U mjestu Smajići kod Žepča poginuo traktorista
U zaseoku Smajići kod žepačkog naselja Vinište, danas se desila tragedija kojom prilikom je u prevrtanju traktora smrtno stradala osoba B. A. (56), potvrđeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona, piše Avaz.

- Policija uprava Zavidovići je u 0:42 sati obavijestila Policijsku upravu Žepče da se dogodio nesretan slučaj u mjestu Vinište, zaseok Smajići. Došlo je do prevrtanja traktora na osobu B. A. koja je tom prilikom smrtno stradala. Uviđaj su obavili pripadnici Policijke uprave Žepče, kazao je dežurni operativni MUP-a ZDK.

Na portalima se pojavila vijest da je do nesreće došlo u toku poljoprivrednih radova. Navodi se da je riječ o traktoristi koji je podlegao teškim povredama glave.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.